Vecka 25!

Jaa-a. Vecka 25 kom plötsligt. Satt och funderade i tisdags på när man går in i tredje trimestern och googlade snabbt, visade sig att vi hade gått in i tredje trimestern dagen innan. Helt otroligt! Det låter ju som att man har kommit långt när man nått tredje trimestern och att barnet ungefär tittar ut när som helst. Som tur har vi ändå några månader kvar att förbereda oss. Hittils har vecka 25 varit ganska bra, mycket tack vare vädret tror jag. Är tacksam för att vara gravid mot sommaren ( än sålänge..) då det blir ljusare och man kan undvika att ha fem lager kläder på sej. För just nu så finns det inget värre än att stå utomhus på jobbet med en hel hög kläder på sej som egentligen är för små för magen. 
Hur som helst så sparkas det vilt i magen från och till under dagen vilket både kan vara irriterade och grymt mysigt. Trots det så har jag svårt att tro att det verkligen ska komma en bebis i början av Augusti. Gravidkrämporna har varit ganska lugna denna vecka så som lite ont i ryggen och gravidhjärna (har inte riktigt koll på mitt liv just nu känns det som). Mest irriterade är dock trycket under revbenen som tycks komma alltid då jag böjer mej framåt eller sitter lite heller framåtlutad. Antar att mina organ försöker samsas om utrymmer med babyn. Längtan efter babyn har blivit starkare under veckan. vilket jag också skyller på vädret. Vem blir inte lyckligare av sol och värme? 
Får hoppas att vädret håller i sej under helgen (valborg och första maj) då vi ska ut och klättra samt ha picknick!
Ha det bra så länge!
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Veronica Wallgren:

skriven

Veckorna verkligen springer förbi under graviditeten och det känns skönt när man har kommit till tredje timestern, då känns det som att man börjar komma in på slutspurten :)

Svar: Så sant så! :)
Nathalie

Kommentera här: