En helt vanlig onsdag

Idag har det varit ganska lungt hemma hos oss men ändå lite stressigt, så som det brukar bli dagarna innan jul. Vi steg upp halv 7, åt morgonmål och nattade om Eivind lite före 8. Han sov i sin egna spjälsäng, nästan en timme! Vilket är ovanligt hos oss, lägger man ner honom själv på dagen så vaknar han oftast direkt eller sover bara en kort stund och är sedan övertrött. På planering var att skicka ut julkort och föra i postlåda till dem som bor nära oss. Varkendera blev riktigt gjorda tyvärr, så årets julkort blir nog försenade. Jag passade också på att köpa en mysig pyjamas åt mej från Cubus samt lite nya kläder och dylikt till Eivind som han får på jul. För att hinna med allt under hans sovtur sprang jag en hel del i stan medan Isak gick med Eivind. Gick förvånansvärt bra att springa, inga stickningar, inte ont i magen och blev inte trött. Känner heller inte av något nu i efterhand, verkligen skönt att kunna börja träna mera (bara det skulle finnas tid). 
Isak fortsatte sedan gå med bebis medan jag gick hem för att städa upp lite, sätta igång diskmaskin och tvättmaskin etc. paketerade också in de sista julklapparna, skönt!
Till middag blev det sej i citronsås med potatis, nam! Eivind fick idag smaka sin första potatis! Han var nog väldigt intresserad först men ryggade nog tillbaka sedan då han fick känna på smak och konsistens ordentligt. Tror vi ska pröva att blanda med lite modersmjölk nästa gång och se hur det går. Spännande är det, tycker han blivit så stor då han sitter i matstolen och börjar få smakprov på "vuxenmat". Han blir ju fyra månader imorgon, som han växer! 
Nu sover bebis i pappas famn och troligen tar vi det lungt resten av kvällen om det inte råkar komma besök. 
 
 

Kommentera här: