Nu är det nära!

I måndags gick vi in i vecka 38, vilket betyder att vår lilla baby nu är fullgången och får komma ut när som helst (gärna nu)! Tacksamt nog så mår jag fortfarande väldigt bra, ingen foglossning eller svullnad. Lite väl varmt är det nog att sova på nätterna men de får man väl tåla. Just nu går tankarna främst till förlossning och tiden efter förlossningen; vilken resa kroppen verkligen tar. På gott och ont så finns det ganska mycket på internet skrivet av privatpersoner, saker som både skrämmer livet ur mej men också sånt som uppmuntrar. 
 
Så vad gör vi på dagarna då?
 
Tack vare nya pokemon go så blir det ganska mycket och långa promenader nästan varje dag. Aldrig har det varit så lätt att få ut Isak genom dörren! Har även försökt baka lite inför alla bebis besök, bifogar bild av mina misslyckanden. Sommaren bjuder just nu på varmt och fint väder så det har blivit en del strandhäng vilket är tur för just nu drömmer jag om solsemester till teneriffa och det kommer troligen inte hända inom den närmaste framtiden.
Dagens projekt är att fixa en spellista på Spotify till förslossningen, tänkte att det kan vara skönt med lite blandade lugna låtar och riktiga powerlåtar. Eller så vill man inte lyssna på något alls :) 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 FrökenTV, bloggen om tv och film:

skriven

mums

Kommentera här: