Bebisbubblan spricker!

 
 
Eivind föddes 22.8.2016 och har nu varit en del av familjen i nästan tre månader, tiden har gått otroligt snabbt och långsamt. Efter att han fötts var det som att ridån gick upp och att vi aldrig skulle gå tillbaka och se ridån stängas igen. Livet var för alltid förändrat helt enkelt, på ett underbart men också tungt sätt. Hans liv började tyvärr med mycket magproblem redan från starten vilket gjorde att vi spenderade hans första en och en halv månad med att överleva, nu är allt mycket bättre men inte riktigt helt bra.
 
 
Han är en mycket pigg och bestämd liten filur som vet precis vad han vill och han låter sig inte luras. Fast du fortsätter gunga i precis samma takt och på samma sätt som när du stod så vet han precis när du sitter ner och väntar inte med att säga att du gör fel nu. Han har ärvt sin mammas temperament vilket betyder att han hatar och älskar med samma passion. Han är den gladaste människan som jollrar och ler så stort att hjärtat smälter på en sekund men kan en minut senare brista ut i gallskrik för att han var tvungen att få en mössa på huvudet. 
 
Vi har alltså konstigt nog blivit föräldrar och förstår det inte riktigt än. vet inte riktigt när man ska inse fakta... härligt och underligt samtidigt. 
 
Välkommen till världen Eivind, som vi har längtat efter dig älskade son!
 

Kommentarer:

1 Malin:

skriven

Jättestort grattis till er! Jag missade ju er när ni var på besök, hoppas det kommer fler chanser! Håller tummarna för att Eivinds mage ska börja må bättre snart, oftast oftast minskar problemen i takt med att åldern ökar...

Svar: Tusen tack! Ni får gärna komma på besök när ni kommit tillbaka från Malta, Eivind ser fram emot att få träffas! Magen blir nog smått bättre hela tiden så det känns skönt :)
Nathalie

Kommentera här: